Thu. Jun 20th, 2024

Kami perlu memerhatikan Pahlawan Malaysia dan kami memerlukan bantuan anda!

Terdapat banyak rakyat Malaysia yang tidak kenal takut, agung, baik dan liberal yang telah berusaha dan membantu negara ini untuk memerangi wabak ini. Dari barisan hadapan yang tidak dapat dikalahkan hingga orang Samaria yang hebat. Kami gembira dan berterima kasih atas semua yang telah mereka lakukan dan akan terus dilakukan. Hubungi ‘n Go mungkin ingin mengucapkan terima kasih kepada Pahlawan Malaysia ini dan kami memerlukan anda untuk memberitahu kami apa identiti mereka.

Labelkan mereka dan ceritakan kepada kami sedikit cerita mengenai siapa yang anda percayai adalah Wira Malaysia, dan mereka akan mendapat kad Touch ‘n Go Edisi Khas dengan kredit RM50, dan anda, penama juga akan memenangi hadiah!

Catatan #TouchnGoMY #TouchnGoMYMerdeka di bawah setiap kali anda menyampaikan kisah anda kepada kami.

Inilah cara untuk menang:

1. Kirimkan kami mesej peribadi di Touch ‘n Go Facebook, pilih dengan melabel nama legenda dan menceritakan kepada kami satu akaun mengapa anda menganggap individu ini adalah Pahlawan Malaysia dalam 150 perkataan atau kurang.

2. Anda harus menyukai dan mengikuti akaun Facebook Touch ‘n Go.

3. Penginapan harus dilakukan sebelum 16 September 2021, 11.59 malam

4. Anda boleh memilih dan mengirimkan seberapa banyak yang anda perlukan, namun mungkin ada 1 hadiah untuk setiap juara.

5. Kami akan menghubungi pencalonan pada 21 September 2021

Perjanjian dikenakan – https://www.touchngo.com.my/…/hubungi n-go-merdeka-malaysia-d…

Kita harus terus kekal selamat, berpegang pada SOP dan melakukan lawatan tanpa sentuh dengan Touch ‘n Go.

By admin