Sun. Apr 14th, 2024

Fjala noob përdoret zakonisht si fyerje. Nëse dikush ju quan noob, ka shumë mundësi që keni qëndruar zgjuar gjithë natën duke menduar mënyra se si t’i riktheni.

Por Roblox e ka kthyer plotësisht atë kuptim në kokën e tij. Noobs Roblox janë unikë dhe festohen mirë në komunitetin Roblox. Ka edhe lojëra si Mega Noob Simulator që kanë një komunitet të tërë të përkushtuar për t’u bërë noob më i madh.

Kjo është e çmendur, por është pjesë e argëtimit Roblox! Shikimi i variacioneve të noobs bëhet i përzemërt sepse ndërsa i shihni ato mendoni: “Unë ju njoh! Ju nuk mund të më mashtroni! ” Noobs janë me të vërtetë të mrekullueshëm kur luajnë lojëra të realitetit virtual Roblox pasi forma e bllokut vjen vërtet.

Pra, të jesh noob është një gjë e lumtur!

Tani mund të pyesni veten, si mund të bëhem noob Roblox? Epo, le ta zbulojmë!

Çfarë do të thotë Noob në Roblox?
Një “noob” ose newbie do të thotë dikush që është pa përvojë në një aktivitet të caktuar, por normalisht i referohet lojrave. Por ndërsa shumica e lojtarëve do të përdorin fjalën noob si një fyerje, një noob Roblox është një term pozitiv.

Mbi të gjitha, nuk janë vetëm lojtarët e rinj që trondisin pamjen noob. Lojtarët me përvojë Roblox zgjedhin të veshin lëkurë noob, dhe ata e veshin atë me nder. Kjo ka hyrë aq thellë në ideologjinë Roblox saqë madje ka edhe nënkulturën e vet. Dhe me të drejtë, mund të shtoj, pasi noob Roblox është i përjetshëm.

Likeshtë si të shikosh lojërat origjinale Pac-Man ose Znj. Pac-Man. Mund të kujtoj orë të panumërta duke luajtur këto lojëra në një arkadë video (e cila nuk ekziston më) ose në një dyqan lokal komoditet. Unë mendoj se noob Roblox përfundimisht do të ketë të njëjtin efekt. Deri më sot, nëse jam në një rrugicë të vjetër bowling dhe shoh një lojë Pac-Man, e luaj !!!! Hah!

Pse të jesh një Roblox Noob është e Tmerrshme
Pse kaq shumë njerëz vullnetarisht vendosin të jenë noob? Epo, ka disa arsye. Por disa janë:

Noob është personazhi më ikonik në Roblox
Kthen kujtime
Ju mund të surprizoni lojtarët e tjerë
Dhe ju mund t’i përshtatni veshjet me miqtë tuaj.
Noob është personazhi më ikonik në lojën video
Noob është ajo me të cilën fillojnë të gjithë. Dhe ne e dimë që të gjithë e duan këtë avatar për shkak të të gjitha bashkësive të ndërtuara rreth tij.

Kur mendoni për Roblox, ju kujtohet karakteri noob pasi është fytyra e lojës. Dhe kjo është arsyeja pse shumë njerëz janë të fiksuar për të qenë një noob Roblox. Iconshtë ikonike dhe popullore.

Evokon Nostalgji
A e dini atë ndjenjë kur dëgjoni një këngë që nuk e keni dëgjuar kurrë në vite apo edhe dekada dhe ajo valë e emocioneve të pastra kthehet duke u kthyer shpejt? Të luash si noob pas vitesh ka një efekt të ngjashëm te ti.

Kjo është arsyeja kryesore që unë dua të jem noob në Roblox. Almostshtë pothuajse si të futesh në një makinë kohe dhe të udhëtosh përsëri kur ke filluar të luash. Nuk ka asnjë mënyrë tjetër për ta shpjeguar atë përveç nostalgjisë së pastër. Justshtë ashtu si loja Pac-Man e përmendur më lart.

Noob origjinal është një nga të preferuarat e mia për shkak të gjithë historisë që qëndron pas tij. Ai ka një trung të bardhë me logon Roblox, këmbë jeshile dhe një fytyrë dhe krahë të verdhë. Krahasuar me disa nga noob-et e mëvonshme, ai mund të duket pak i thjeshtë, por historia është e mirë dhe ai është noob-i që nisi mani. Ne duhet ta trajtojmë me dashuri:

Nëse keni luajtur që nga fillimi, ose keni filluar pak më vonë, luajtja si noob do t’ju kthejë në atë kohë dhe është ekstazi e pastër.

Ju mund ta përdorni për të befasuar lojtarët e tjerë
Kjo është një mënyrë qesharake për të ngatërruar lojtarët e tjerë. Nëse jeni duke luajtur një lojë me gjuajtje të parë ose ndonjë lojë të ngjashme, luajtja si noob mund ta befasojë kundërshtarin tuaj.

Askush nuk pret asgjë nga një noob, por kjo e bën atë aq më qesharake kur zbulojnë se ju jeni një vrasës i motivuar i ftohtë me gurë dhe jo një fillestar. Në fakt mund të jetë një avantazh taktik!

Ju madje mund të dëmtoni egon e lojtarëve të tjerë pasi ata të kuptojnë se janë vrarë ose rrahur nga një “Roblox noob”.

Përputheni me miqtë tuaj
Një arsye tjetër e shkëlqyeshme për të qenë një noob Roblox është që të shkojë me miqtë dhe shokët tuaj. Ndoshta ju jeni duke luajtur një lojë të lidhur me ekipin Roblox dhe duhet të dalloni se kush është në ekipin tuaj dhe kush jo.

Dhe çfarë është më mirë sesa të kesh avatar tuaj të veshur si noob?

Classicshtë klasik, i përjetshëm dhe lojtarët e tjerë mund të mos mendojnë shumë për ju, gjë që mund të funksionojë në favorin tuaj dhe të ekipit tuaj.

Si duket një noob në Roblox?
Ekzistojnë disa lloje të ndryshme të noobs por koka e karakterit klasik noob është e verdhë, bust është blu, këmbët janë jeshile, dhe krahët janë të verdhë. Ai gjithashtu ka një logo të Roblox në bustin e tij. Ju nuk mund ta krijoni këtë noob të saktë në Roblox më, pasi logo u hoq. Ky noob duhet të respektohet pasi ai i ka shërbyer shumë një lojtari Roblox në lëkura dhe dizajne të ndryshme. Ne jemi krenar që e paraqesim atë:By admin