Fri. Jul 12th, 2024

Udhëzimet për tu dukur si një Noob në Roblox

Pra, rastësisht që duhet të jesh noob Roblox, dhe kush jo, këtu janë mjetet për të bërë pikërisht atë:

1 – Hyni në llogarinë tuaj Roblox. Në rast se nuk keni një llogari në Roblox, bashkohuni në roblox.com. Është falas.

2 – Tjetra, klikoni në shiritin anësor dhe zgjidhni “Simbol”:

Shfrytëzoni mjetet nën të për të ndryshuar foton Avatar që duket në një noob të bardhë. Në atë moment mund ta vishni gjithsesi që ju nevojitet. Për këtë, do t’ju duhet të përdorni eksperimentimin duke përdorur gjërat e menusë në krye:

Unë do të të bëj përmes hapave që kam përdorur për të bërë një noob krejtësisht të bardhë (i zhveshur siç është thënë). Nga ajo pikë, ju mund të ndryshoni hijezimet siç dëshironi.

Avatari im themelor ishte zonja e re e Roblox, kështu që unë duhej të zgjidhja “zonjën e re” në anën e duhur të dorës dhe më pas të përzihesha me cilësimet për të marrë sheshin. Tani mund të keni sheshin të organizuar dhe mund t’i përmbysni këto mjete:

Në momentin kur zgjidhja “zonjën e re”, mesi ndryshoi për të penguar dhe mbajti një ton të ngjashëm të kuq:

Pastaj, unë zgjodha “Body” nga menuja dhe më pas “Left Arms”. Edhe një herë, unë duhej të zgjidhja “Zonja e re” për të marrë organizimin e parë të sheshit:

Bëni po ashtu për krahun e duhur, këmbët majtas dhe djathtas:

Në fund të fundit, duhet të keni një noob Roblox që i ngjan kësaj:

Edhe një herë, noob-i me të cilin mund të filloni mund të jetë i jashtëzakonshëm, megjithatë duke përdorur udhëzimet e mësipërme, duhet të keni mundësinë për të marrë strukturën katrore.

Kur keni një noob në dizajnin e blloqeve, ju mund të bëni segmentet individuale (këmbët, krahët, mesin) çfarëdo hije që ju nevojitet.

Për ta bërë noob të gjitha të bardha (ose ndonjë hije tjetër), përmbaheni këtyre udhëzimeve:

Meqenëse keni noob tuaj të zhveshur Roblox, mund të ndryshoni tonet duke përdorur udhëzimet e mësipërme për gjithçka që dëshironi. Edhe ju mund ta keni bërë atë gjatë rrugës. Ju gjithashtu mund të bëni një noob femër, të shtoni pak ton, të shtoni flokë – gjithçka shkon vërtet.

Presto! Ju jeni zyrtarisht një noob Roblox.

Udhëzimet për të qenë një Noob në Roblox

Me të vërtetë, gjithçka shkon në Roblox, dhe nuk ka asnjë të mirë dhe të keqe për të qenë noob. Për t’ju dhënë një mendim se si të jeni noob Roblox, më lejoni të sqaroj një pjesë të gjërave që ka shumë të ngjarë të mos keni dëshirë të bëni, dhe kjo do t’ju japë një kuptim të asaj që po ndodh.

Gjërat për të shmangur

Në ekskursionin tuaj në botën e Roblox, ju do të përjetoni karaktere të ndryshme në noobs Roblox. Herët ose vonë, do të vini re disa atribute dhe gjëra nga të cilat ka shumë të ngjarë të keni nevojë të qëndroni larg. Mendoni për shoqëruese:

Noob jashtëzakonisht kureshtar

Disa herë ju pengoheni në noobs Roblox që përbëjnë një ngarkesë të madhe të hetimeve. Aktualisht, paraqitja e pyetjeve është diçka për të cilën ia vlen të jesh mirënjohës; sido që të jetë e mundur, për pyetje të caktuara, ju mund të zbuloni të dhëna në faqet e internetit dhe YouTube dhe është mirë të bëni disa edhe pa provim. Nuk ka asgjë të gabuar me paraqitjen e pyetjeve, megjithatë kujtojmë që individët po përpiqen të luajnë një lojë. Kështu që në rast se rrethoni të gjithë me shumë kërkime, mund të irritohet. Ndërsa ju duhet të bëni shoqërues dhe ta vizitoni, kini kujdes që të mos përpiqeni shumë. Unë për një preferoj të drejtoj pyetje nga lojtarët e mi të afërm, megjithatë më pëlqen ta luaj lojën gjithashtu!

Noob negativ

Unë besoj se është ideja e lojtarëve të Roblox të mbërthehen në lojë dhe duhet ta transformojnë atë. Censurimi i vazhdueshëm i lojës, megjithatë, është disi një vrasës i humorit. Mundohuni të mos lejoni që të zhgënjeheni dhe kujtoj se ka një pritje për të mësuar dhe përshtatur. Çfarëdo që të bëni, mos jini skeptik! Detyra juaj nuk është të azhurnoni lojën. Jo të gjitha gjërat do të dalin mirë për ju.

Dije të gjitha Noob

Ky është një noob që ka shumë të ngjarë të mos ketë dëshirë të jetë noob dhe që pretendon se i di të gjitha. Ju nuk pritet t’i dini të gjitha, dhe është mirë të jesh noob! Irritshtë irrituese të shoqërohesh me dikë që mendon se i di të gjitha, prandaj përpiqu të mos e përshkruash atë fotografi.

Noob këmbëngulës ose tepër social

Tani dhe pastaj ju përjetoni noobs Roblox që ju ndjekin pasi ju duhet të vizitojnë. Kjo mund të jetë e paqartë dhe e lodhshme dhe kufizon ndjekjen. Jini të sinqertë me individët, por mos u përpiqni shumë. Bëni gjithçka që duhet për të mos qenë shumë “këmbëngulës”.

Coy Noob

Mirë, e kuptoj. Ju jeni në një klimë ku takoni individë, por jeni duke luajtur një lojë, kështu që është disi e jashtëzakonshme. Këtu dhe atje individët nuk e kanë idenë më të errët sjelljen e pranueshme në këto rrethana që nga fillimi, dhe ata mund të rritin një dashuri për një lojtar tjetër. Sidoqoftë, ky nuk është cilësimi i saktë për të kërkuar bashkëpunëtorët e takimeve! Mos harroni këtë dhe qëndroni larg saj pa marrë parasysh se çfarë. Reallyshtë vërtet kundër Kushteve të Përdorimit të Roblox.

Gjërat për të përqafuar

Jini të përzemërt dhe të vetëdijshëm në nivel lokal. Një konsideratë e vogël shkon larg. Jini dashamirës dhe zgjidhni fjalët tuaja me kujdes ndërsa reagoni ose flisni me një lojtar tjetër.

Le të jemi të sinqertë, disa herë ndodhin konflikte. Në rast të jashtëzakonshme që të përjetoni rrethanën e tanishme, përpiquni ta kuroni atë duke marrë një vështrim drejtuesit kryesor. Përpjekje për ta përcaktuar atë menjëherë dhe për të vazhduar më tej.

Mundohuni të mos jepni afër të dhënave të shtëpisë. Mund të ketë mashtrues në dhomën e bisedave që kërkojnë një individ pa mashtrim. Siguroni mbrojtjen tuaj!

Padyshim që asnjë grup tortues, torturimi dixhital ose shënjues i çfarëdo lloji nuk lejohet në grupin e njerëzve Roblox. Në rast të jashtëzakonshme që të merrni pjesë në këtë lloj lëvizjeje, ju mund të përfundoni me shpejtësi të ndaluar përgjithmonë. Përkundër faktit se është prania e mendjes, një azhurnim është në çdo rast i shkëlqyeshëm.

Cilat janë llojet e ndryshme të Roblox Noobs?

Ekzistojnë një gamë e gjerë e llojeve të noobs Roblox. Ne do të shqyrtojmë një çift këtu:

Unik Roblox Noob (u shfaq më parë)

Roblox Noob shembullor (gjithashtu u shfaq më parë)

Kapak Noob

Proshutë Noob

Noob femër

Për më tepër, Acorn Noob

Kapak Noob

Noob kapak ishte noob kryesor Roblox që kalonte rreth lëkurës së verdhë. Ai ka një Torso të zbehtë me një logo “R”, krahë të bardhë, këmbë blu, dhe mirësi po, ai zakonisht mban një kapele!

Proshutë Noob

Ata e quajnë atë noob proshutë në dritën e faktit se flokët e tij duken pikërisht si proshutë. Përkundër faktit se ai është më pak i zakonshëm se noob-et e tjerë si noob shembullor dhe noob unik, ai ende ia vlen të luhet dhe ju shpesh do të hasni referenca proshutash në lojë.

Ka gjithashtu rrjete të tëra kushtuar noob proshutë.

Elementi i veçantë i baconit të noob është flokët e tij që i ngjajnë proshutës së hollë. Ai gjithashtu ka një kokë dhe krahë të bardhë, një këmishë blu dhe një pallto të errët dhe xhinse.

Për më tepër, Për Vajzat, Ka Femra Noob

Mundohuni të mos imagjinoni se ju kemi harruar ju zonjat e reja. Që nga viti 2011, Roblox ka filluar prezantimin e simboleve femra. Rastësisht, noob-i aktual nuk ju intrigon ose në thelb keni nevojë për diçka tjetër, duke prezantuar;

Noob femër

Për më tepër, Acorn Noob

Në pikën kur noob femra u dërgua për herë të parë, ajo kishte flokë rozë, krahë dhe fytyrë të bardhë, xhinse blu dhe një mes të zbehtë. Ajo nuk kishte asnjë këpucë ose logo në mes të saj.

Po kështu, ishte rreth kësaj kohe kur Roblox hidhte karakterin e lëkurës së verdhë, gjë që mërziti shumë individë.

Fara e lisit Noob

Noob farë lisi ka të ngjarë të jetë motra e noob proshutë pasi që të dy kanë flokë të ngjashëm. Flokët e farës së lisit janë klasifikuar “qime të farës së lisit” dhe ka shumë mundësi që dikush në lojë të diskutojë për flokët e farës së lisit, kjo është gjëja për të cilën po aludojnë.

Fara e lisit ka një kokë dhe duar të bardha, xhinse të purpurta, një këmishë të bardhë dhe një pallto xhins.

Fundi

Në një rast të rastit që ju të hulumtoni noobs Roblox me çdo mënyrë, do të shihni se individët janë energjikë në lidhje me simbolin noob. Ata janë entuziastë për tonet, imazhet dhe mirësinë po, flokët e proshutës!

Ekziston një dëshirë e madhe në lidhje me noobs, dhe unë jam i sigurt që do të krijoj përpara për një kohë të gjatë për të ardhur. Noobët kanë një formë katrore, të cilën të gjitha gjërat konsiderohen, është vendi ku kemi “blox” në Roblox.

Të jesh konsideruar noob nuk është, në këtë pikë një fyerje. Pra, visheni simbolin tuaj si një noob dhe luftoni me shokët tuaj për të parë kush është noob-i më i madh nga të gjithë. Mund të shtoni edhe zbukurime. Këtu është një noob simpatik me disa hollësi:

Ka shumë lojëra Roblox të planifikuara rreth noobs, dhe ata janë zbavitës për të luajtur!

Në rast se jeni duke kërkuar për mendime noob, shikoni Roblox në Twitter i cili tani dhe përsëri poston disa mendime madhështore.

Pra noob on, dhe të bëjë disa kujtime të pabesueshme!

By admin