Sat. Jul 27th, 2024

1. Удосконалення
1,1 7 днів
1.2 Економія
1.3 Риба тижня
2. Членство
3. Аудити

АКЦІЯ
Обмежені за часом пропозиції магазинів стають все більш відомими, покупець прагне придбати якісний товар з пристойною уцінкою. Ринок пропонує широкий асортимент різноманітних товарів і непродовольчих товарів.

7 ДНІВ

7-денне підвищення – це просування тиждень за тижнем, де товари для сім’ї, дому та відпочинку. Ринок АТБ пропонує найнеобхіднішу річ у домі. Протягом семи днів ми купуємо речі, які ми віддали перевагу, за зниженою ціною. Обсяг внесків предметів колосальний, від шкарпеток до встановлення табірних наметів.

ЗБЕРЕЖЕННЯ
Авансування резервних коштів – ліміти на продукти харчування, алкогольні напої та еспресо. Обставина уцінки для конкретного збору товару вказується в картці товару та паперах (друкованих журналах).

РИБА ТИЖНЯ
Риба тижня — це пропозиція щотижня за тижнем із середи по вівторок. Обмежену позицію в часі демонструє червона наклейка з ціною, яка додається біля риби.

Членство
Щоб бути в курсі нових досягнень, нових журналів АТБ, віддавайте перевагу бюлетеню досягнень. Щоб зареєструватися, перейдіть на сайт органу АТБ (www.atbmarket.com), у вкладці «Акції» натисніть кнопку «Реєстрація».

З цього моменту для завершення буде показана структура, де ви дійсно хочете ввести окрему інформацію в цій організації:

Прізвище;
Ім’я;
електронна пошта;
контактний номер

Конструкція завершена, на даний момент нові продуктивні пропозиції будуть відправлені поштою.

Відстеживши пропущену річ, як мені було б доцільно відповісти?

Якщо ви помітили товар, термін придатності якого минув, мережа магазинів АТБ окупить його витрати багаторазово.

Чи є у ATB портативний додаток і де я можу його завантажити?

Так само, як і інші різні магазини, ATB Market створив власну програму для мобільних телефонів, де покупець може ознайомитися з поточними досягненнями та обмеженнями. Ви можете завантажити портативну програму з сайту влади. Більше про корисність і відтворення.

Як я можу отримати дані про інтригуючі досягнення?

Покупець дізнається про виняткові інтригуючі досягнення з електронної брошури щотижня, якщо він віддає перевагу цьому.

Чи змінився план виконання роботи через ізоляцію

Покупцям варто враховувати, що бізнес-регіони будуть прибиратися щодня. Будь-які прогреси в роботі можна знайти на сайті в сегменті «Новини».

Визначилися в АТБ, що робити?

У випадку, якщо ви зіткнулися з порівняльною обставиною, головне, що потрібно зробити, — це просвітити про це клерка. У випадках, коли продавець стверджує, що ви дали більш скромний розділ, зверніться до директора магазину або керівника. Ви також можете попросити витягнути реєстр продажів, по суті, для перерахунку готівки та підтвердження суми за допомогою тієї, яку показує гаджет.

By admin