Sat. Jul 13th, 2024

Het is een aanbeveling die tot discussie heeft geleid. Eric Zemmour garandeerde dat hij misschien “onbekende” voornamen zou willen boycotten. “Een jongen genaamd Mohamed, ik vind het jammer dat hij na drie leeftijden nog steeds Mohamed wordt genoemd”, garandeerde de schrijver en de niet-aangegeven mededinger voor de officiële politieke beslissing van 2022 over Frankrijk 2 op zaterdag 11 september. Het is een aanbeveling dat hij al heel lang volhoudt en dat hij opnieuw beschermt in zijn meest recente boek, zei La France niet het laatste woord. Hij moet zich voor de wet de toezegging herinneren om zijn kind een “Franse voornaam” te geven. Een persoon die daarom de hoofdnaam “Mohamed” aan zijn kind wil geven, kan als zodanig gewoon ”

“Zinedine” zou veranderen in “Bernardin”

Na de boze reactie van tal van regeringsfunctionarissen op dit voorstel, is er een meer amusante en onvoorziene drive ontstaan. Zeker, deze woensdag 15 september werd een site genaamd ” Vitemonprenom.com ” afhankelijk gemaakt van de site “Vitemadose” om een ​​deel van antilichaam tegen Covid te ontdekken. Doelstelling ? Ontdek in één vinkje de naam die u in 2022 zou dragen als Éric Zemmour in 2022 tot president van de republiek zou worden gekozen. verander je voornaam in “Marie”. Hetzelfde geldt voor “Mohamed”, dat door de site is veranderd in “Maxime”. Een methode om een ​​grap te maken over de stelling van Éric Zemmour. Voor uw gegevens, “Zinedine” wordt “Bernardin” en “Jordan” wordt “Jean”. De nieuwe koploper van de National Gathering Jordan Bardella zal het waarderen. 1.856.488 personen hebben tot nu toe goede tijden gehad met het testen van hun voornaam.

Voor zover het voor hem van belang is, reageerde Guillaume Rozier, pc-ingenieur die praktische ervaring opdeed in het omgaan met enorme hoeveelheden informatie en de productie van Covid Tracker, Vaccine Tracker en Vite mama-portie!, op Twitter en garandeerde dat het deze keer niet voor niets was. .

Bij wijze van update beperkte de Franse wet tot 1993 de mogelijke uitkomsten van voornamen die men kon kiezen. Éric Zemmour wil de wet van 1803 herstellen waarop Eric Zemmour zinspeelt, alleen voornamen uit verschillende schema’s en verouderde geschiedenis werden goedgekeurd. De wet van 11 Germinaal Jaar XI (1 april 1803) verwachtte zeker dat voogden een voornaam zouden kiezen uit verschillende schema’s of uit personages uit de oude geschiedenis. Deze wet werd in 1993 ingetrokken.

Voor gegevens heeft INSEE op woensdag 28 juli zijn gebruikelijke positionering van de meest gebruikte namen in 2020 in Frankrijk verspreid en de dingen zijn veranderd. Emma, ​​die de positionering heel lang heeft overweldigd, werd in 2020 overtroffen door de Jade. We sporen op dat moment de primaire naam Louise op op de tweede positie, gevolgd door Emma, ​​​​Alice, Ambre, Lina , Rose, Chloé, Mia en Léa in de hoofdklasse 10. Aan de kant van de jonge mannen is de positionering eveneens behoorlijk geïrriteerd door de val van Gabriel, die sinds 2015 de eerste plaats in de positionering innam en voor dit jaar werd afgezet door Leo met 4496 kinderen zo genoemd. Gabriel komt pas achter met 4415 jonge duiven die deze naam in 2020 kregen. We sporen de voorbeeldige maar fundamentele Raphaël op als derde (3970), voor Arthur (3800), Louis, Jules, Adam, Maël, Lucas en Hugo.

By admin