Thu. Jun 13th, 2024

Sambutan Ambang Tahun Baru di Muzium Sila Sentuh!
Noble menamakan acara kami pada Malam Tahun Baru kepada orang-orang ini semasa kami bersama kami untuk membincangkan satu perkara yang lebih baik untuk memenuhi keperluan peribadi yang mempunyai had. Sumama dengan amin untuk satu pagi atau petang dan menyelaraskan mesyuarat tiket dengan lebih daripada dua jam untuk melawat Museo, studio kerja, topi dan parti untuk Malam Tahun Baru, lawatan dari Squiggles dan tarian parti di Hamilton Hall semasa perayaan kami pada 2022 dengan bergaya !

Sesi Pagi
9-11: 30 p.m.
9 pagi Pasukan terbuka

9-11 a.m. Permainan percuma di PTM! Siasat paparan kami, dan lawati studio kami untuk membuat beberapa pembentangan untuk parti yang menggembirakan!

Buat bersama manekin dan bukannya menggunakan bahan yang digunakan di Studio Seni Kreatif-lihat jika anda boleh membuat satu lagi karya untuk menamakan patung patung di Museo sepanjang hari!
Cipta instrumen anda sendiri di Albert M. Greenfield Makerspace o di Studio Seni Kreatif untuk membantu anda bergembira di Hamilton Hall!
Kumpul pusingan untuk masa yang unik untuk cerita pada waktu pagi
11 pagi pesta tarian di Dewan Hamilton! Setiap kanak-kanak akan mendapat bola kembung yang diisi dengan konfeti untuk diri mereka sendiri apabila bola Malam Tahun Baru jatuh ke pusat bersejarah, selepas itu, di tempat kejadian, ia dibawa pulang untuk membuat perubahan besar untuk perayaan itu.

11:30 a.m. Mesyuarat ditutup – Selamat Tahun Baru!

Sesi Petang
12: 30-3 petang
12:30 pm Buka pasukan

12:30-2:30 p.m. Permainan percuma di PTM! Siasat paparan kami, dan lawati studio kami untuk membuat beberapa pembentangan untuk parti yang menggembirakan!

Buat bersama manekin dan bukannya menggunakan bahan yang digunakan di Studio Seni Kreatif-lihat jika anda boleh membuat satu lagi karya untuk menamakan patung patung di Museo sepanjang hari!
Anda boleh menggunakan alat muzik Albert M. Greenfield Makerspace di Studio Seni Kreatif untuk membantu anda menyertai Hamilton Hall!
Kumpul bulat untuk cerita luar biasa besar-besaran sepanjang malam
2:30 petang Pesta tarian di Dewan Hamilton! Setiap kanak-kanak akan mendapat bola tampar penuh konfeti untuk mereka sendiri menjatuhkan bola Malam Tahun Baru ke pusat bersejarah, selepas itu, di tempat kejadian, dibawa pulang untuk melakukan segala-galanya untuk perayaan itu.

3 petang Mesyuarat ditutup – Selamat Tahun Baru!

By admin