Fri. Jun 21st, 2024

Kanak-kanak suka melihat adegan baru pertunjukan parodi Jepun yang menarik. Data terbaru dikumpulkan untuk memastikan anak-anak anda mengetahui tentang siri baru dan budaya Jepun.

Individu dari keseluruhan belum menunggu tarikh penghantaran Manga Baru Jepun dalam talian. Anda perlu mendaftar untuk rancangan haiwan peliharaan Fuji TV apabila beberapa siri ditafsirkan.

Pakar kami juga telah mencadangkan kedudukan Ousama Manga .

Mengenai Ousama Manga

Di Ousama Manga, posisi penguasa Manga Jepun, namanya juga terkenal. Siri satira ini dibuat oleh SosukeToka dan disampaikan sebagai laman web pada bulan Mei 2017. Ia mengandungi 11 jilid. Manga adalah mengenai orang bojji yang lemah dan sukar mendengar Pangeran. Sebagai anak sulung, dia tidak boleh mengangkat pedang anak-anak muda dengan kekuatan dan tangannya yang mengepal.

Ousama Manga menunjukkan kepada anak-anak bagaimana menganggap pencapaian sebagai cara memperkasakan mereka untuk merenungkan rutin harian mereka. Anda boleh menemui pemandangan baru di laman web pihak berkuasa.

Peringkat Manga Ousama: Watak

Benarkan kami memberi anda garis besar mengenai Karakter Manga Ousama.

Bojjiis sukar mendengar dan tidak mampu mengangkat bilahnya. Walau apa pun, dia ingin suatu hari menjadi Raja yang luar biasa.

Kageis kumpulan bayangan pembunuh profesional. Itu tidak boleh mengambil atau menyimpan untuk ketahanannya.

Hailing merupakan pasangan kedua Raja dan pengawas Kerajaan. Dia juga ibu kandung kepada daida.

Daida penguasa berikutnya dan saudara di Kerajaan pengawas menurut Ousama Manga

Dormasis dikenali sebagai pedang pedang dan merupakan yang paling kuat dari empat pahlawan Kerajaan. Dia juga mengajar bojji-, dan memberi persiapan.

Bevin adalah pahlawan kedua yang paling luar biasa di Kingdom manager. Dia melewati gelaran jurulatih ular, dan bertanggungjawab untuk menyediakan daida dalam kaedah pisau.

Apisis satu lagi pejuang yang kuat di Kerajaan pengawas. Dia hanyalah tombak tuan dan berkomitmen untuk menjadi pemerintah Boss Kingdom seperti yang ditunjukkan oleh Ousama Manga Rating.

Drush, yang aman dalam perbukitan, dikenal sebagai penjaga pintu kedaulatan.

Kedudukan Laman web Ousama Manga

Reverberations telah merekodkan siri sindiran ini sebagai yang terbaik dalam talian dengan adegan ke-23 terbaru.

Tamat

Pakar kami berpendapat bahawa siri Manga adalah cara luar biasa untuk bermain-main dengan impian dan pengalaman sambil disetujui untuk anak-anak. Ia juga mudah diakses dengan video yang disiarkan untuk setiap bahagian di Fuji TV.

By admin