Sun. Jun 23rd, 2024

Selepas perlumbaan negeri Sabah, Melaka dan Sarawak, kini adalah peluang Johor untuk memilih 56 individu daripada perhimpunan rasmi kelima belas selepas perpecahan masa lalu berkumpul pada 22 Jan.

Tidak mengejutkan sesiapa pun, rakyat Malaysia boleh mengikuti dan mendapatkan kemas kini dan data terkini mengenai tinjauan Johor melalui peringkat “myundi” dalam talian melalui www.myundi.com.my.

Setelah membuat pembentangannya dalam perlumbaan politik 2018, gerbang sehenti yang dihantar oleh Rev Media Group memberikan berita semasa, data terkini yang berkaitan dengan keputusan politik serta keputusan perlumbaan politik umum.

Myundi ialah peringkat lanjutan menyeluruh yang memberikan komitmen pintar wawasan keputusan politik yang tepat.

Dengan idea dan watak rancangan baharunya, myundi bermaksud untuk mengembangkan lagi kehadiran perniagaannya dan kemudahan penggunaan webnya.

Melalui myundi, anda boleh menjejaki cerita keputusan politik, ciri, rakaman, dan data yang lebih sesuai yang berkaitan dengan pesaing, tinjauan, perang salib dari sana, langit adalah hadnya.

Orang ramai secara amnya benar-benar boleh memanfaatkan myundi dengan sorotan baharu yang lebih terkini, ideal dan lebih responsif.

Myundi hanya memberikan data dan data yang diperoleh daripada sumber yang boleh dipercayai (termasuk laporan berita terkini daripada memandu akhbar berdekatan New Straits Times, Berita Harian dan Harian Metro, serta laporan dan pemeriksaan daripada TV3, ntv7, 8TV, dan TV9) dan pemalar yang boleh disesuaikan hasil demokrasi.

Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) menetapkan 12 Mac sebagai hari tinjauan bagi keputusan politik negeri di Johor.

Ia akan menjadi keputusan politik negeri utama yang akan menyaksikan pemilih matang 18 hingga 20 mengunjurkan undi mereka selepas pewartaan semakan suci bersambung pada 15 Dis 2021.

Melalui pendaftaran sehenti, , anda boleh mendapatkan siaran langsung selama 24 jam, berita, rakaman, maklumat grafik intuitif dan lebih banyak data berkaitan kaum politik.

Pada asasnya, myundi memberi anda kiraan undian umum politik umum dan keputusan politik negeri yang terkini, dan keputusan dikemas kini secara langsung dari mana-mana Malaysia.

Jalan masuk myundi boleh didapati melalui PC, telefon bimbit dan tablet di www.myundi.com.my di seluruh dunia.

By admin