Kita sebagai Rakyat telah melalui masa yang sangat panjang dalam kecemasan covd 19 ini. Tambahan pula kita menerima sebagai Rakyat, kita boleh mencapai sesuatu dengan pihak berkuasa awam.

Memandangkan pihak berkuasa awam hari ini menyerupai melaksanakan kerja secara bersendirian, manakala individu secara konsisten melakukan kesalahan apabila terdapat peningkatan dalam kes covd 19.

Ini tidak betul, kebenaran diberitahu ia berpunca daripada penyusunan oleh pihak berkuasa awam itu sendiri. Sejak dalam penyusunan kerajaan, tiada sapaan untuk kerjasama Rakyat.

Semua ada undang-undang untuk mengawal Rakyat. Kami merasakan keadaan sekarang adalah sangat mengerikan kerana individu yang mendapat setiap hasil.

Dengan cara ini, Rakyat telah mengadakan perhimpunan berasaskan internet di pentas misirakyat. Apatah lagi kita telah merancang satu sistem penyertaan antara Rakyat dan Kerajaan yang boleh membawa kejayaan kepada negara sehingga tiada lagi covd 19 di bumi Malaysia.

Susunan itu kini terbuka kepada semua penduduk untuk saling memahami urutannya. Tapak tersebut ialah

Pada masa ini, individu secara beransur-ansur mengambil berat tentang masa yang menjanjikan dan masa yang kurang menjanjikan dalam kecemasan covd. Juga kami bersedia untuk berperang untuk memberi kesan. Jika tidak terlalu menyusahkan, tandatangani rayuan ini untuk kita kumpulkan semula Kuasa Rakyat.