Wed. Jun 19th, 2024

Бројне крипто кованице се шаљу сваког дана. Појединци размењују новчиће и морају да узму новац. Сваки токен на тржишту има разне предности и живот сваког власника се мења за неколико тренутака.

Представили смо вам извештај о недавно испорученом новцу kishu inu и покретним разговорима у Сједињеним Државама, Великој Британији и Канади.

О овом новчићу бисмо требали детаљно разговарати.

Шта је kishu inu?

Хавк 9 је главна ракета орбиталне класе која је вишекратно употребљива и коју планира СпацеКс. Јастреб 9 симболично име је дато након ове ракете. Овај недавно отпремљени Фалцон новчић подсећа на друге крипто новчиће попут Елонгате, Битцоин и Догецоин. Стретцх је такође дигитална валута зависна од шале или слике започете твитом Елона Муска. Ова кованица је на Бинанце Смарт Цхаин и Цоинмаркет Цап. Тренутно су појединци опседнути тиме.

О веб локацији kishu inu:

Кованица Хавк 9 је доступна и можете проверити веб локацију њиховог ауторитета фалцон9цоин.цом. Према томе, ово место је место које је касно уписано 22. априла 2021. Група је предузела бројне подухвате попут ЕлонБаллс и Елонцхад. Они гарантују да ће узроковати код појединаца осећај сигурности и добити свој статус и проширити га на Моон. Постоји 700 појединаца, а свуда на свету појединци су купили kishu inu новчић. За упите можете контактирати Хелп@фалцоцоин9.цом.

Требали бисмо даље разговарати о развоју новчића и трошковима.

О новцу kishu inu:

Нови Фалцон жетон је дефлаторни жетон са залихама од 1,000,000,000,000,000 ФЦ9. Свака берза нуди 7% ликвидности. Са сваке размене, 3% се дистрибуира власницима. Водич за овлашћења још увек није дат на веб локацији, а можете их такође проверити у њиховој групи Телеграм. Ликвидност је стајала 38 дана. Ова нова крипто кованица на берзи хартија од вредности стиче део накнаде у кратком периоду.

kishu inu Цоин је на БСЦ-у и Панцакесвап-у. До сада се догодило 559 власника и 3.439 размена. Тренутни трошак је 0,0000 УСД. Многи мењају новчић и стичу предности; Ипак, напори за оглашавање су у току. У случају да мало погледате на дијаграм, овај развој крипто новчића је стабилан и на Месец ускоро неће стићи никаква неизвесност кишу ину симболика.

Последња пресуда:

После дуге потраге за kishu inu кованим новцем, открили смо недавно испоручени новчић преко Бсц-а и Панцакесвап-а. Бројни су власници свуда у Сједињеним Државама, Великој Британији и Канади. Надлежни сајт је недавно објављен и даје ограничене податке. Ми нисмо монетарни водичи, већ радије подстичемо све да изврше истраживање са ваше стране пре него што свој заслужени новац ставите на крипто тржиште. Да ли сте купили kishu inu новчић? У случају да је ваш одговор потврдан. Наведите референце на своје сусрете и перспективе у оквиру за примедбе испод.

By admin