Sat. Jul 13th, 2024

Walau apa pun aplikasinya, terdapat banyak cara menipu yang pemain Free Fire memutuskan untuk mendapatkan permata, pek dan senjata secara percuma. Salah satunya ialah mengeksploitasi laman web tersebut. Laman web yang kini menjadi isu perbincangan hangat di kalangan kumpulan orang Free Fire ialah Freefirebigid. com .

Bagi orang baru, jelas sangat berminat untuk menggunakan laman web ini. Selain itu, nama lokasi tapak ini mempunyai hiasan permainan Free Fire, seolah-olah tapak ini adalah dari Garena Indonesia secara langsung.

Siapa yang lebih suka tidak mempunyai perkara elit di Free Fire secara percuma? Jelas sekali setiap pemain benar-benar memerlukannya. Namun, sebelum itu, kita harus mencari data tentang destinasi seperti ini pada mulanya. Adakah ia benar-benar ditunjukkan untuk memberikan batu berharga, pek dan senjata secara percuma, atau adakah ia hanya pancingan data?

Oleh itu, dengan matlamat agar anda tidak tersesat, pada acara ini Tips Gamedaim akan memeriksa sepenuhnya tapak Freefirebigid. com. Daripada berminat, lihat sahaja data di bawah.

Apakah itu Tapak Freefirebigid. com?

Seperti yang dirujuk baru-baru ini, Freefirebigid. com ialah tapak yang menjamin pelanggannya perkara Free Fire yang berbeza secara percuma. Bermula daripada senjata, pek premium, kepada sejumlah besar permata. Segala-galanya boleh diperolehi dalam jangka masa yang singkat dan tanpa mengeluarkan sepeser pun.

Jika kita melawat lokasi tersebut, nama tapak ini ialah FREE FIRE EVENT 2021 . Antara muka juga sangat mudah, mungkin jadi ia tidak sukar untuk digunakan oleh semua individu, dengan mengambil kira bahawa kebanyakan pemain Free Fire adalah kanak-kanak.

Di dalamnya terdapat bendera untuk acara Free Fire Rampage New Dawn. Kemudian, pada ketika itu, di bawahnya terdapat pelbagai pilihan hadiah untuk dilayari. Hebatnya, kami boleh menjamin setiap satu daripada hadiah yang boleh diakses di sana. Dengan cara ini, pasti pemain percuma akan cepat bersemangat untuk mengambil hadiah.

Hadiah Yang Anda Boleh Dapat

Ia tidak mengambil masa yang lama untuk menjamin hadiah boleh diakses di tapak Freefirebigid. com. Sekiranya anda berminat untuk mencubanya, ikut cara di bawah supaya anda tidak keliru.

Lawati lokasi laman web ini: Di ​​sini.

Lihat ke bawah, anda akan melihat pelbagai pilihan hadiah yang boleh ditegaskan. Bermula dari Bundle, Senjata dan Berlian.

Pilih hadiah yang perlu anda miliki dengan mengklik Kumpul .

Spring up akan muncul dan klik Muat turun.

Anda akan diminta untuk log masuk ke akaun Facebook yang disambungkan ke akaun Free Fire anda.

Sekiranya anda memastikan pilihan anda untuk Log Masuk, klik Log Masuk .

Lengkapkan maklumat yang dinyatakan, bermula dari (Nombor ID, Nombor Mudah Alih, Tahap Akaun, Kedudukan Peringkat, Pas Elit).

Snap Teruskan untuk mengesahkan.

Dari sudut itu ke hadapan, notis akan memberi idea bahawa anda telah mendapat hadiah.

Bukankah mudah untuk menjamin hadiah di laman Freefirebigid.com? Untuk menyemak sama ada hadiah telah dimasukkan atau tidak, sila log masuk ke akaun Free Fire anda. Kemudian, pada ketika itu, klik menu Mesej yang terkandung dalam Free Fire dalam permainan .

Adakah Ia Selamat Digunakan?

Jelas sekali pertanyaan muncul kepada kami, tidak kira sama ada tapak Freefirebigid. com dilindungi untuk digunakan? Jawapan yang sesuai ialah Can’t Guarantee . Itu dengan alasan laman web ini adalah laman web yang datang dari orang luar dan bukan dari Garena. Pada asasnya, Garena dengan tegas melarang pemainnya menggunakan penipuan untuk mendapatkan sesuatu secara percuma.

Mungkin setiap kali mendapat, rekod anda boleh dilarang daripada Garena. Selain itu, laman web ini boleh dibuat oleh individu yang melulu. Mereka hanya memberi umpan perkara percuma, manakala rekod Free Fire anda boleh digodam atau diambil oleh mereka.

Untuk itu, gunakan teknik yang sempurna dengan mengandaikan anda perlu mempunyai perkara premium di Free Fire. Seperti mendapatkannya secara terus, mengambil minat dalam majlis Free Fire pihak berkuasa, atau mengambil bahagian dalam hadiah yang dipercayai.

By admin