Sat. Jul 13th, 2024

Skyldighet till hands: Warzone dök upp den tionde mars 2020 som en tillåten utveckling av 2019 års Call of Duty: Modern Warfare. Skapad av Infinity Ward och Raven Software, gav den fight royale till spelet på PC, PS4 och Xbox One och har sedan dess visat sig vara mycket känt. Katastrofområdet användes till och med för att avancera och avslöja Call of Duty Black Ops Cold War genom en fortsättning av mässiga påskägg och livetillfällen.

Detta har fått många fans att fundera över om följande spel i serien kommer att innehålla en fight royale-del. När Call of Duty Black Ops Cold Wars leveransdatum snabbt närmade sig, tänkte vi att det skulle vara en rolig chans att spika upp exakt hur Call of Duty Warzone kommer att samverka med Cold War, med det som spelets distributör, Activision, har upptäckt fram till. denna punkt. Hederlig skyldighet Black Ops Cold War kommer att sändas till PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S och Xbox Series X den trettonde november, inom en inte så avlägsen framtid.

Kommer Black Ops Cold War att lyfta fram ett fight royale-läge?

Enligt Activision kommer Call of Duty Black Ops Cold War inte att inkludera sitt eget oberoende fight royale-läge. Detta på grund av att Warzone “kommer att förmedla innehåll till Black Ops Cold War.” enligt Call of Duty Black Ops Cold Wars nedreleasade FAQ-sida, kommer det nya avsnittet i serien att lyfta fram delade rörelsehöjdpunkter med Warzone, vilket antyder att spelare faktiskt kommer att vilja komma till “lager saker som kan användas i de två titlarna.”

Det verkar som om ditt förvärv av Call of Duty Black Ops Cold War kommer att komplettera och främja din Call of Duty Warzone-rörelse. Enligt Activision kommer fler nyheter om exakt hur Call of Duty Black Ops Cold War och Warzone kommer att samarbeta utan vidare. Activision har garanterat fansen att utan att bry sig om hur fight royale-delen kan förändras med Call of Duty Black Ops Cold War, kan Warzone-spelare i alla fall komma till “Advanced Warfare-innehållet” som de nu närmar sig, till exempel, deras operatörer och vapenkonturer.

Hur kan Call of Duty Black Ops Cold War fungera med Warzone?

Activisions arrangemang för Warzone direkt efter Call of Duty Black Ops Cold Wars leverans är fortfarande förnuftigt förbryllande. Men de utforskade sina förväntningar fullt ut i ett blogginlägg om cross-play och fight intel, som dök upp före den förväntade tiden i september. Enligt Call of Duty-distributören kommer Warzone att “utvecklas” med det nya spelet, “sammanfläta några av Black Ops Cold Wars ämnen, vapen och administratörer.”

De två spelen kommer också att dela “enstaka ämnen efter utskick” med hjälp av Battle Pass (som i alla fall kommer att innehålla kompletterande planer) och butiken, precis som den tidigare nämnda delade rörelsen. Activision definierar exakt hur detta ramverk för korsrörelser kommer att fungera senare i blogginlägget: “Vid leverans kommer Black Ops Cold War att inkludera en spic and span kväll-out-satsning som senare kommer att samverka med Warzone, vilket tillåter spelare att öppna nytt användbart ämne som ska användas i de två titlarna.”

Inlägget bekräftar dessutom att Call of Duty Black Ops Cold War inte kommer att inkludera en Season Pass-modell: “Manöverguider och lägen efter utskick kommer att vara gratis och ges till alla spelare samtidigt på alla scener.”

By admin