Nieuw door de verbluffende prestatie van onze privéovereenkomst, zijn we tevreden te kunnen melden dat we een IDO (Initial Decentralized Offering) op Polkstarter zullen leiden. We staan ​​te popelen om eindelijk in onze openbare omgeving te tekenen en moesten u bedanken voor de brede hulp!

Bijgedragen door Binance en Mr Beast, is Refinable het belangrijkste commerciële NFT-centrum op BSC, dat zowel individuele makers als hele netwerken betrekt om effectief en redelijk NFT’s te maken, te vinden, uit te wisselen en te beïnvloeden.

Refinable zal de primaire BSC-select-onderneming zijn die op Polkastarter wordt verzonden. We willen de Polkastarter-mensengroep graag uitnodigen om lid te worden van de Refinable-bevolkingsgroep en een van de absolute eersten te zijn die verschillende dingen met NFT’s op onze stichting maakt en uitprobeert!

Waarom Polkastarter?

Polkastarter is een DEX zonder toestemming die werkte voor cross-chain token pools en sales, waardoor ondernemingen in staat werden gesteld kapitaal aan te trekken op een gedecentraliseerd en interoperabel klimaat dat afhankelijk is van Polkadot. Met Polkastarter zullen gedecentraliseerde taken eigenlijk bescheiden en snel kapitaal willen aantrekken en verhandelen. Opdrachtgevers zullen juist interesse willen tonen in een beschermd en aangenaam klimaat en gebruik willen maken van middelen die ver voorbij de huidige ERC20-norm gaan.

Wat nu?

We zullen met Polkastarter meer gespecificeerde gegevens over de IDO leveren, dus als het niet teveel moeite is, blijf op de hoogte en volg onze autoriteitsfasen aandachtig!

Over Refinable

Bijgedragen door Binance en Mr Beast, is Refinable het belangrijkste commerciële NFT-centrum op BSC, dat zowel individuele makers als gekoesterde merken in staat stelt effectief en gematigd NFT’s te maken, te vinden, uit te wisselen en te beïnvloeden. Het ondersteunen van alle netwerken bij het betrekken van NFT’s is het centrale doel van Refinable en we anticiperen op het mogelijk maken van het opkomende tijdperk van geavanceerde uitwisselingen.