Crypto-handel Coinbase wordt woensdag opgenomen op de Nasdaq in New York. De waardering van Coinbase voor de financiële uitwisseling is vereist om $ 100 miljard te bereiken. Volgens New Constructs is dit belachelijk hoog.

David Trainer, CEO van New Contructs, heeft bepaald dat een redelijke stimulans voor Coinbase ongeveer 19 miljard dollar zou zijn. Dat is 80% lager dan de normale waardering bij de beursgang.

Coinbase loopt, naast andere dingen, het gevaar dat het uitwisselen van discussies op de jeugdcryptomarkt hun kosten voor het uitvoeren van uitwisselingen zal verlagen.

De waarschijnlijke waardering van $ 100 miljard op Coinbase’s debuut op de effectenbeurs is “belachelijk hoog”, zegt Trainer. De ervaren monetaire expert accepteert dat de productiviteit van de organisatie niet ondersteunbaar kan zijn.

Deze maand beoordeelde de in San Francisco gevestigde organisatie deals in het eerste kwartaal van dit huidige jaar op $ 1,8 miljard. Dat is een stijging van 800% ten opzichte van een vergelijkbaar kwartaal een jaar eerder. Desalniettemin merkte de organisatie dat toekomstige inkomsten “extreem moeilijk precies te anticiperen zijn” vanwege de onvoorspelbaarheid van de cryptomarkt.

“Mogelijkheid tot haast naar de basis”

Een van de enorme gevaren waarmee Coinbase wordt geconfronteerd, is de toenemende rivaliteit. Zoals aangegeven door Trainer, kan dit ertoe leiden dat de netto-inkomsten op uitwisselingen in cryptomunten uit het niets vallen.

Hij concentreert zich op de woedende rivaliteit tegen het einde van 2019 tussen tussenpersonen over kosten in de effectenbeurs. Er zijn nieuwe bijeenkomsten ontstaan, zoals Robinhood, die geen wisselkosten in rekening brengt. Coach zegt dat er waarschijnlijk ook een relatieve “rush naar de basis” zal plaatsvinden in cryptotransacties.

“Kandidaten zoals Gemini, Bitstamp, Kraken, Binance en verschillende leveranciers zullen waarschijnlijk lagere of geen ruilkosten in rekening brengen als een systeem om een ​​deel van de totale industrie te verwerven”, zegt hij. Als de gebruikelijke handelaren klanten toestaan ​​cryptografische vormen van geld uit te wisselen, zal dit “zeer waarschijnlijk onnatuurlijke spreads op de jeugdcryptomarkt naar beneden drukken”.